Meille töihin

Hakonen on kiehtova työpaikka


Haluamme olla unelmatyöpaikka ihmisille, jotka omalla panoksellaan aikaansaavat parhaita asiakaskokemuksia.
Meitä hakoslaisia on moneksi. Olemme kuljettajia, kalustejakelijoita, sähköasentajia, huoltoasentajia, kalusteasentajia, kodinkoneasentajia, muuttajia, kantajia, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia sekä ajojärjestelijöitä. Tarjoamme työpaikkoja eri alojen rautaisille ammattilaisille sekä mahdollistamme työntekemisen myös ilman alan koulutusta.

Etsimme mukaan kasvutarinaamme yhteistyökykyisiä, asiakaslähtöisiä ja työtä pelkäämättömiä ihmisiä suurella sydämellä. Tarjoamme kasvunpaikkoja ihmisille, jotka haluavat olla mukana liiketoiminnan kasvussamme ja hyvän asiakaskokemuksen aikaansaamisessa. Koulutamme ja kehitämme työntekijöitämme säännöllisesti ja rakennamme jokaiselle oman henkilökohtaisen kehityspolun, josta myös palkitsemme.  Erilaisia työtehtäviä on tarjolla niin päivä- kuin ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Meillä voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaan.

Tutustu hakoslaisiin ja heidän kokemuksiinsa urasivuiltamme tämän linkin takaa


AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Hakonen on vahvassa kasvussa oleva perheyhtiö ja täytämme tänä vuonna 100 vuotta. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia elinkaaripalveluita, palvelutarjontamme kattaa aina jakelu-, asennus-, huolto- ylläpito-, käyttöönotto- ja kierrätyspalveluista muutto- ja toimitilapalveluihin. Työllistämme lähes 300 eri alan ammattilaista. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen talousalueilla sekä valtakunnallisesti partneriverkostomme kautta.

​*************************************************************************************

​Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

​kuorma-autonkuljettajia

​muutto- ja kalusteasennustiimiin.


Lue tehtävästä lisää ja hakuohjeet tästä linkistä. Hae mahdollisimman pian pian alla olevalle lomakkeella, täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

*************************************************************************************


kuorma-autonkuljettajia

kappaletavaranajoon sekä tietoturvakuljetuksiin.


​Lue tehtävästä lisää ja hakuohjeet tästä linkistä. Hae mahdollisimman pian alla olevalle lomakkeella, täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.​

*************************************************************************************

Oletko palveluhenkinen, oma-aloitteinen, positiivisen ja reippaan asenteen sekä hyvän fyysisen kunnon omaava asiakaspalvelija?


Meillä on haku päällä monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Turkuun ja Lahteen.

Etsimme

  • muuttajia ja kalusteasentajia


Tehtävääsi kuuluvat monipuoliset muuttotyöt, kalusteasennukset yksityishenkilöiden kotona sekä toimistokalusteiden asennukset yritysten toimitiloissa.

Kokemus kaluste- ja kodinkoneasennuksista, B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti asiakaspalvelutyössä niin suomen kuin englannin kielellä. Pystyt vaikuttamaan omiin työaikoihisi, joten osa tehtävistämme on mahdollisia myös esimerkiksi opiskelijalle.

************************************************************************************
 

  • kalustejakelijoita  ja kuljettajia jakelu- ja muuttotehtäviin

 

Töitä on tarjolla monipuolisesti päiväaikaan, arki-iltaisin sekä lauantaisin. Työt sopii myös opiskelijalle tai lisätöitä tarvitsevalle.


Tehtävässä työskentelet osana  jakelu- tai muuttotiimiä vastaten tuotteiden palveluhenkisestä toimituksesta asiakkaille. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaiden luona.  Kommunikoit sujuvasti asiakaspalvelytyössä niin suomen kuin englannin kielellä ja taskustasi löytyy B- tai C-ajokortti ammattipätevyyksineen. Kokemus vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.


Jos joku avoinna olevista tehtävistämme kiinnostaa, jätä toki hakemus mahdollisimman pian alla olevalla lomakkeella!
 

Tervetuloa meille töihin!

**********************************************************************************
Täytä avoin hakemus

 

calendar

 
 
calendar

calendar

 
 
    
 

(jätä kenttä tyhjäksi mikäli et ole suorittanut asepalvelusta)

 

esim. elämäntilanteestasi, osaamisestasi ja siitä, miksi haet Hakoselle töihin toivomaasi työtehtävään

Tähän voit liittää todistuksia, CV:n, kuvan tai muun oleelliseksi katsomasi asiakirjan