Uutiset


Tiedote asiakkaille ja sidosryhmille 18.3.2020

18.3.2020
Hakonen Solutions ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

Hakonen Solutions ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta 

Suomalaisessa yhteiskunnassa on ryhdytty poikkeuksellisiin toimenpiteisiin COVID-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Toimimme Suomen terveydenhuolto- ja muiden viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaittemme terveyttä ohjeiden mukaisesti. Teemme kaikkemme, että voimme palvella asiakkaitamme tässä haastavassa tilanteessa vähintään yhtä hyvin kuin tähänkin asti. 

Hakosen henkilöstöllä on käytössä ohjeet, jotka perustuvat viranomaisten ohjeistuksiin ja suosituksiin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme palaverien, kokoontumisten ja etätyön sekä asiakaskohtaamisten osalta, jotta viruksen leviäminen pystyttäisiin minimoimaan ja silti pitämään toiminnat käynnissä asiakkaiden palvelemiseksi. 

Hakosen toiminta jatkuu normaalisti, mutta huolellinen varautuminen viruksen leviämiseen ja ennaltaehkäisyyn tuo muutoksia Hakosen toimintamalleihin. Alla mainitut varautumistoimenpiteet ovat väliaikaisia ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja päivitämme käytäntöjä tilanteen mukaisesti. 

Hakosen palvelut toimivat edelleen normaalisti 

 • Toimitusta sovittaessa varmistetaan asiakkaalta etukäteen turvallisen toimituksen tai huollon mahdollisuus. Lähtökohtaisesti kaikki tilaukset toimitetaan.
 • Mikäli asiakas on kipeä tai esimerkiksi karanteenissa, toimitamme tilauksen ainoastaan kotiovelle asti. Näin vältetään kontaktia ja tartuntariski minimoidaan.
 • Mikäli asiakas ei halua meitä kohteeseen sisään, tilaus toimitetaan asiakkaan osoittamaan paikkaan. Kodinkoneet ja pesulakoneet toimitetaan asennettuna asennuspaikkaan.  

Asiakaskohtaamisessa suojaamme asiakkaan ja henkilöstön terveyttä 

 • Lähikontaktin välttämiseksi pyrimme pitämään asiakaspalvelutilanteessa vähintään metrin etäisyyden koko ajan.
 • Toimimme Hakosen palvelulupauksen mukaisesti, mutta pyrimme nyt pitämään asiakaskäyntien keston mahdollisimman lyhyenä.
 • Käsineiden käytön lisäksi käytämme käsidesiä jokaisen asiakastoimituksen välissä.
 • Henkilöstöllemme on annettu mahdollisuus käyttää työssään hengityssuojaimia.
 • Emme ota asiakkaalta kuittausta/allekirjoitusta lähetyksestä, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen järjestelmään ja/tai lähetteelle itse. Kuittaukseen kirjoitettaan asiakkaan nimi. 

Hakosen hygieniakäytäntöjä on tiukennettu, ja niitä valvotaan valppaasti. 


Jos tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä omaan Hakosen yhteyshenkilöösi.  

Ystävällisin terveisin, 

Matti Pohjola
Toimitusjohtaja
Hakonen Solutions Oy 

 • 18.3.2020 Tiedote asiakkaille ja sidosryhmille 18.3.2020
  Hakonen Solutions ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta

  Hakonen Solutions ja COVID-19-koronavirus: Näin huolehdimme turvallisuudesta Suomalaisessa yhteiskunnassa on ryhdytty poikkeuksellisiin toimenpiteisiin COVID-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
  ...

  Lue lisää