Uutiset


Matti Pohjola Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

27.5.2019

KTM Matti Pohjola (45) on nimitetty Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi 7.8.2019 alkaen.


 

Matti Pohjola Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

Pohjola on aiemmin työskennellyt K-ryhmässä erilaisissa johtotehtävissä vuodesta 2011 alkaen. Pohjolalla on monipuolinen kokemus kaupan alan johtotehtävistä huonekalujen, kodintekniikan sekä kansainvälisen rakentamisen ja talotekniikan sektoreissa. K-ryhmässä Pohjola on toiminut muun muassa Mustan Pörssin toimitusjohtajana, Kodin1 ketjujohtajana sekä johtanut K-ryhmässä digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämistä. Ennen K-ryhmää Pohjola työskenteli Ikea Suomen myyntijohtajana.

Hakonen on vahvassa kasvussa oleva perheyhtiö, joka on tunnettu huonekalujen käyttövalmispalveluista ja monipuolisista kodin- ja taloyhtiöiden pesulakoneiden elinkaaripalveluista perinteisten kuljetus-, muutto- ja toimitilapalveluiden rinnalla. Yhtiö työllistää noin 300 eri alan ammattilaista.

”Hakosen strategian ytimessä on palvelulupauksemme poistaa asiakkaamme huolet tarjoamalla ihmisläheisiä ja ympäristöystävällisiä palveluratkaisuja. Matin valinnassa toimitusjohtajaksi korostui hänen vahva osaamisensa sekä kotimaisessa että kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, monipuolinen kokemuksensa johtotehtävistä sekä kyky luoda ympärilleen positiivinen yrityskulttuuri. Matin nimityksen myötä haluamme entisestään vahvistaa rooliamme kotitalouksien ja yritysten vaativien tuotteiden käyttövalmis- ja elinkaaripalveluiden tuottajana,” hallituksen puheenjohtaja Patrick Kortman sanoo.

”Hakonen on kasvava kotimainen yhtiö, jonka kasvutarinaan tahdon tuoda mukaan oman kokemukseni ja osaamiseni. Yhtiössä on vahva asiakaslähtöinen kulttuuri sekä yrittäjähenkinen, tekemisen ja eteenpäin menemisen tahto, jotka ovat perusta myös tulevaisuuden menestykselle. Odotan innolla pääseväni rakentamaan yhtiön kasvua ja tulevaisuutta”, Matti Pohjola kertoo.

Hakosen nykyinen toimitusjohtaja Caje Kortman jatkaa hallituksen jäsenenä.

Hakonen Solutions Oy

Lisätietoja: Caje Kortman p. 040 733 6903 ja Matti Pohjola p. 050 362 4781

 • 27.5.2019 Matti Pohjola Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

  KTM Matti Pohjola (45) on nimitetty Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi 7.8.2019 alkaen.


   

  Matti Pohjola Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

  Pohjola on aiemmin työskennellyt K-ryhmässä erilaisissa johtotehtävissä vuodesta 2011 alkaen. Pohjolalla on monipuolinen kokemus kaupan alan johtotehtävistä huonekalujen, kodintekniikan sek...

  Lue lisää