Uutiset


Hakonen on Suomalainen Vastuunkantaja

25.6.2015

Hakonen Solutions Oy:lle Suomalainen Vastuunkantaja - merkki

Suomalainen Vastuunkantaja -merkki on yritykselle myönnetty tunnustus, joka kertoo yrityksen hoitavan velvoitteensa suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Merkin haltijat hoitavat verovelvoitteensa tunnollisesti, ja tukevat omalla työllään suomalaista yhteiskuntaa.

Suomalainen Vastuunkantaja -merkin ansainneelta yritykseltä kannattaa ostaa, koska silloin tietää käyttämänsä rahan hyödyttävän suomalaista yhteiskuntaa. Merkki myönnetään osoituksena siitä, että yritys kantaa omalta osaltaan vastuuta Suomen menestyksestä ja hyvinvoinnista.

Merkin myöntäminen perustuu yrityksen tilinpäätöstietoihin. Merkin myöntää Intellia Oy. 

Hakonen on Suomalainen Vastuunkantaja

 • 16.10.2015 Hakonen kauppalehden menestyjä myös 2015

  Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Hakonen Solutions Oy on taloudellisen suorityskykynsä perusteella luokiteltu tänäkin vuonna menestyjäyritykseksi.

  Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Hakonen Solutions Oy on taloudellisen suorityskykynsä perusteella luokiteltu tänäkin vuonna menestyjäyrityks...

  Lue lisää
 • 21.8.2015 Hakosella juhlistettiin 97 toimintavuotta

  Hakosella juhlistettiin eilen 97. toimintavuoden täyttymistä. Yritys on perustettu 20. elokuuta vuonna 1918 ja näin ollen Suomen vanhimpia logistiikka-alan toimijoita.

  Hakosella juhlistettiin eilen 97. toimintavuoden täyttymistä. Yritys on perustettu 20. elokuuta vuonna 1918 ja näin ollen Suomen vanhimpia logistiikka-alan toimijoita. Merkkipäivää juhlistettiin kakku...

  Lue lisää
 • 25.6.2015 Hakonen on Suomalainen Vastuunkantaja

  Hakonen Solutions Oy:lle Suomalainen Vastuunkantaja - merkki

  Suomalainen Vastuunkantaja -merkki on yritykselle myönnetty tunnustus, joka kertoo yrityksen hoitavan velvoitteensa suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Merkin haltijat hoitavat verovelvoitteensa tunnoll...

  Lue lisää
 • 21.5.2015 Hakonen Solutions Oy aloittaa tietoturvakuljetukset Varsinais-Suomessa

  Hakonen Solutions Oy ja Paperinkeräys Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen tietoturvakuljetusten hoidosta Varsinais-Suomen alueella.

  Hakonen Solutions Oy ja Paperinkeräys Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen tietoturvakuljetusten hoidosta Varsinais-Suomen alueella. Hakonen Solutions Oy aloittaa tietoturvakuljetukset 1.6.2015.

  Hakon...

  Lue lisää
 • 7.5.2015 Asokodit ja Hakonen Solutions Oy ovat solmineet valtakunnallisen sopimuksen pesulakonehuolloista

  Hakonen ja Asokodit allekirjoittivat 4.toukokuuta valtakunnallisen huoltosopimuksen. Sopimus koskee pesuloiden akuutti- ja vuosihuoltoja, ja on voimassa toistaiseksi.

  Huoltotoiminnot käynnistyvät het...

  Lue lisää
 • 16.1.2015 Hakosen pesula- ja kodinkonepalvelut käyntiin Tampereella

  Hakonen Solutions Oy on aloittanut pesula- ja kodinkonehuoltopalveluiden toimittamisen Tampereen alueella tammikuun 2015 alussa. Huoltotoiminta käynnistyi kahden huoltoasentajan voimin 5.1.2015.

  Hakonen Solutions Oy on aloittanut pesula- ja kodinkonehuoltopalveluiden toimittamisen Tampereen alueella tammikuun 2015 alussa. Huollon toimipiste sijaitsee osoitteessa Vihiojantie 2 Nekalan alueella...

  Lue lisää