Uutiset


HAKONEN tuo markkinoille uuden kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun

15.8.2017

HAKONEN tuo markkinoille kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun, joka on helppo jo nopea tapa tilata isojen, tilaa vievien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden kuljetuspalveluita

HAKONEN tuo markkinoille kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun, joka on helppo jo nopea tapa tilata isojen, tilaa vievien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden kuljetuspalveluita.

Hakosen uusi Circular -palvelu (kiertotalous) on suunnattu erityisesti viime vuosina nopeasti suosiotaan kasvattaneiden nettikirpputorien myyjille ja ostajille sekä vertaiskauppaporttaaleille. Circular -palvelu ratkaisee kuluttajien haasteet isojen ja vaikeasti käsiteltävien tavaroiden kuljettamisessa ja kantamisessa. Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Wallin kuvaa 15. elokuuta markkinoille lanseerattavaa palvelua kuluttajalle erittäin helpoksi ja vaivattomaksi käyttää. Palvelu on tilattavissa verkosta ja hinnoittelu sekä aikataulut näkyvät kuluttajalle yhdellä klikkauksella. Hakonen noutaa ja jakaa perille asti kuluttajien kalusteita ja tuotteita, joissa hän tarvitsee kuljetus- ja kantoapua.

Haluamme tuoda tehokkaat ja asiakaslähtöiset palvelumme kaikkien kuluttajien saataville. Circular-palvelussa kohtaavat tämän päivän huippuluokan verkkopalvelut ja tiedonhallintaratkaisut sekä Hakosen kulttuurin ytimeen 99 vuoden aikana muodostuneet ihmisläheiset ja korkeaan ammattitaitoon perustuvat toimintatavat.

Hakonen on yksi merkittävimmistä huonekalujen ja kodinlaitteiden toimituksen ja asennuksen tarjoajista Suomessa. Circular -palvelu on myös ekologinen vaihtoehto. Kuluttajan kuljetusta vaatimat tuotteet kulkevat sujuvasti Hakosen jo olemassa olevilla reiteillä ja moderni kuljetuskalustomme on mahdollisimman vähäpäästöistä, kertoo Wallin.

Circular-palvelu on saatavissa Hakosen verkkokaupasta. Ensivaiheessa palvelu on käytössä pääkaupunkiseudulla ja laajenee loppuvuoden aikana kaikkialle Suomeen. Lisäksi myöhemmin kuluttajapalvelua tullaan laajentamaan mm. kodinkalusteiden ja laitteiden kierrätykseen.

Palvelu on käytettävissä myös tori.fi -sivustolla, jossa kuluttaja voi tulevaisuudessa myydä tai ostaa huonekalunsa tai muun ison ja hankalasti käsiteltävän tuotteensa kuljetettuna. Tämä lisää merkittävästi kaupankäyntimahdollisuuksia sekä helpottaa kuluttajien vertaiskauppaa ja kierrätystä.

Siirry verkkokauppaan osoiotteessa: https://verkkokauppa.hakonen.fi/​

Lisätiedot:
Juha Wallin,
p. 040 568 1388 
juha.wallin@hakonen.fi

 

 • 15.8.2017 HAKONEN tuo markkinoille uuden kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun

  HAKONEN tuo markkinoille kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun, joka on helppo jo nopea tapa tilata isojen, tilaa vievien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden kuljetuspalveluita

  HAKONEN tuo markkinoille kuluttajille suunnatun kuljetus- ja kantopalvelun, joka on helppo jo nopea tapa tilata isojen, tilaa vievien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden kuljetuspalveluita.Hakosen ...

  Lue lisää
 • 17.7.2017 Etsimme Business Controlleria Vantaalle

  Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme Vantaalle
  Business Controlleria
   

  Tehtävässäsi toimit liiketoiminnan kasvun keskiössä. Kehität taloudellisia seuranta- ja analysointityökaluja (BI) ja tuotat liiketoimintalähtöistä tietoa, ennusteita ja raportteja johdon ja liiketoimi...

  Lue lisää
 • 11.4.2017 Etsimme terminaaliesimiestä Vantaalle

  Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt jakeluterminaaliimme Vantaalle palveluhenkistä terminaaliesimiestä

  Oletko palveluhenkinen logistiikan ammattilainen ja haluat olla mukana tuottamassa Hakosen asiakkaille poikkeuksellisen hyviä palvelevan logistiikan palveluita? 

  Tarjoamme monipuolisen tehtävän Vanta...

  Lue lisää
 • 17.2.2017 Nimitysuutisia

  Hakonen Solutions Oy valmistautuu seuraavalle vuosisadalleen uusilla vahvistuksillaan tukemaan palvelevan logistiikan sekä kodinkonepalveluiden kasvutavoitteitaan.

  Hakonen Solutions Oy valmistautuu seuraavalle vuosisadalleen uusilla vahvistuksillaan tukemaan palvelevan logistiikan sekä kodinkonepalveluiden kasvutavoitteitaan. Hakonen Technics -tulosyksikön johta...

  Lue lisää