Uutiset


Arvoisa yhteistyökumppanimme

9.9.2013

Kesän kääntyessä kohti syksyä lähestyn teitä hyvillä uutisilla Hakoselta.

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Kesän kääntyessä kohti syksyä lähestyn teitä hyvillä uutisilla Hakoselta.

Asiakaskuntamme koostuu omien alojensa vahvoista toimijoista, ja yhdessä olemme viime vuosina mullistaneet erikoislogistiikkaa ja luoneet alalle aivan uuden palvelukonseptin, Palvelevan logistiikan.
Pärjätäksemme myös tulevaisuudessa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja vahvistamme nyt tiimiämme.
Arvoisa yhteistyökumppanimme
Minulla on ilo esitellä teille Juha Wallin, joka aloittaa Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtajana 9.9.2013. Juhalla on vahva ja monipuolinen osaaminen logistiikka-alalta. Hänellä on vuosien kokemus Matkahuollon valtakunnallisesta Pakettiliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä myynnistä ja markkinoinnista kuten myös eri toimijoista koostuvan palveluverkoston kehittämisestä ja johtamisesta. Juha on muun muassa vastannut etä- ja verkkokaupoista tilattujen tuotteiden logistiikan kehittämisestä ja käynnistämisestä Suomessa sekä rakentanut yhteistyöverkoston alan kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Itse jatkan työskentelyä Hakonen Oy:ssä, mutta keskityn jatkossa yhtiön hallitustehtäviin.

Meillä on edelleen vahva halu olla maamme johtava palvelevan logistiikan toimija, ja uskomme, että meillä on tähän myös kykyä. Toivomme, että te, hyvät yhteistyökumppanimme tunnette meidän ammattiosaamisestamme ja palvelualttiudestamme. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa haluamme säilyttää toimivan vuorovaikutuksen kanssanne ja tehdä kaikkemme parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi niin nykyisiin kuin tuleviin haasteisiinne. 

Toivon, että myös jatkossa pidätte meihin vapaasti yhteyttä – niin päivittäisissä asioissa kuin myös kehitystoiveissanne! Tuttu yhteyshenkilönne Hakosella jatkaa entiseen malliin. Voitte myös olla suoraan yhteydessä Juhaan. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 568 1388 ja sähköpostitse osoitteesta juha.wallin@hakonen.fi. Toki olen myös itse tavoitettavissa entiseen tapaan.

Menestyksekästä syksyä yhteistyöterveisin toivottaen

Caje Kortman